13 juni 2023
Door: Hans
Blijf op de hoogte en volg Hans
13 Juni 2023 | Frankrijk, Orange
Om iets voor 10.00 uur (!) verlaten we de camping al.
Ouwe meuk zoals gezegd. Zonde hoor, hier is absoluutwat van te maken maar dan moet je het wel snel doen voordat het in elkaar stort.
We hebben vandaag 185 km voor de boeg. Het is prachtig weer en we hebben er zin in want we hebben een leuke ontmoeting voor de boeg.
Na 2 km draaien we de snelweg al op en zie ik in de TomTom 180 km tot de volgende afslag. Dat doen we op de automatische piloot. Het is gelukkig niet zo druk als gisteren en na amper 2 uur rijden we het stadje Orange binnen, op zoek naar camping Manon.
Daar hebben we afgesproken met Bram en Ada die hier in de buurt verblijven en de omgeving ook goed kennen.
Van de omgeving verkennen komt niet veel. We lunchen, snoepen en hydrateren de middag om.
s’ Avonds gaan we het stadje in en dineren we op het grote plein, vol met eettentjes.
Voor we erg in hebben is de avond al half om en vertrekken Bram en Ada naar hun ‘pipowagen’, ruim een half uur verderop.
Het was ontzettend gezellig en leuk om weer eens familie gezien en gesproken te hebben ‘in het echt’.
De rest van de avond ….
13 Juni 2023 - 21:49
Bram:
Hey Marjoke en Hans, dat was supergezellig! Bedankt! :-)
14 Juni 2023 - 11:02
Hester:
14 Juni 2023 - 22:54
Marjolein :
Wat heerlijk om zo op de route te ontmoeten.