Zondag 21 mei 2023
Door: Hans
Blijf op de hoogte en volg Hans
21 Mei 2023 | Portugal, Vila Real
Als ik wakker word voel ik me al een stuk beter. Maar dat was gisterochtend ook en dat gevoel ging toen snel weer over.
Dus rap inpakken dan maar en afrekenen.
Er was van de week grote verwarring ontstaan toen er een stel op de camping kwam, luisterend naar de naam Hans en Marjo. Aangezien de kassa niet de volledige namen kon weergeven waren er dus opeens 2 Hans en Marjo’s in het kassasysteem. Om het toeval helemaal compleet te maken was‘Hans Anders’ ook zo kaal als een ….. en droeg ook een bril.
Dus toen ik vanochtend mijn dagelijkse broodjes ging halen werd ik verbijsterd aangekeken door een van de dames achter de bar. “Maar wacht eens, die heb je toch al gehaald vanochtend”Niet dus, dat was Hans Anders. De rekeningen van de beide HaMa’s werden uitgedraaid en mij werd verzocht een eerlijke keuze te maken. De ander HaMa’s hadden minder geconsumeerd maar eerlijk duurt het langst dus….
Met de diesel in de tank, de vlam in de pijp en de paracetamol achter mijn kiezen gingen we 163 km noordelijk naar Vila Real.
Een prachtige route door een schitterend landschap. Heel veel wijnranken in het landschap. Wij vinden de Portugese wijn erg lekker trouwens.
Goede wegen, af en toe een ‘ping’ van de tolbadge maar voor € 0,95 kun je niet moeilijk doen toch.
We komen op de ons reeds bekende camping aan hebben blijkbaar geen onuitwisbare indruk achtergelaten want de dame herkent mij niet meer. Prima!
De rit was mooi maar lang genoeg, diesel zat maar de paracetamol is duidelijk uitgewerkt.
De rest van de dag ……
21 Mei 2023 - 16:42
Sjoukje :
Beterschap Hans! En dat het campertje maar snel ook beter zal zijn[e-1f69a]
21 Mei 2023 - 17:35
Loes Voogd:
Nog maar een paracetamolletje nemen?