Zondag 14 mei
Door: Hans
Blijf op de hoogte en volg Hans
14 Mei 2023 | Portugal, Facho
Opnieuw een zonovergoten begin van de dag, heel even zonder wind maar dat steekt ie toch weer flink op.
Marjoke krijgt een prachtgedicht van Marjolein toegestuurd waar we wel een traantje om laten.
Er staat niet veel op het programma vandaag. Ik doe wat achterstallig technisch onderhoud aan de camper en ga, net als gisteren, het fietspad verkennen maar nu richting noorden.
Het is erg druk op het gecombineerde fiets-wandel-pad. Niet alleen veel Caminio wandelaars maar ook veel loslopende Portugese zondagswandelaars. Niet leuk om te fietsen. Daarnaast waait het dus verschrikkelijk hard.
‘s Middags lees ik eindelijk weer eens een boek, zelfs bijna 2!
We gaan nog even een terrasje pikken aan het strand en dan weer terug naar de camping. Onder het genot van …. besluiten we dinsdag een stuk landinwaarts te trekken naar een goeie camping met een lekker zwembad.
We zullen vanavond het campingrestaurant maar eens met een bezoek vereren want het is maar 1 keer jaar moederdag.
De rest van de avond….
14 Mei 2023 - 21:30
Loes Voogd:
Leuk
ik hoop dat jullie een leuke camping vinden. En vanavond lekker hebben gegeten
groet van de Loes die “Groos” is op het Westland