31 mei 2023
Door: Hans
Blijf op de hoogte en volg Hans
01 Juni 2023 | Portugal, Albufeira
We zijn er inmiddels redelijk achter gekomen wat we de volgende keer wél of juist níet meer mee moeten nemen. Standaard hebben we veel te veel bij ons.
Met name kleding, Er hangen mij al meer dan 4 weken 2 jassen en 3 lange broeken aan te kijken. Nog geen seconde gedragen en dat gaat ook niet gebeuren denk ik.
Om jullie van al onze ‘spannende’ avonturen op de hoogte te houden sjouwen wij 2 iPhones, 2 iPads én een MacBook Air mee. Deze laatste blijft de volgende keer waarschijnlijk thuis al moet ik wel zeggen dat ik daar op dit moment op zit te typen. Mijn iPad krijg ik niet meer op het, overigens voortreffelijke, wifi-netwerk van deze camping aangesloten. Ik heb gisteren een beetje zitten ‘klooien’ waardoor ik opeens opnieuw moest inloggen en daarna alleen de melding kreeg ‘u bent al aangemeld’. Alles geprobeerd maar niets hielp. Op de Macbook kon ik me zo aanmelden dus …..
Na mijn stunts bij de portiers en met mijn toegangspasje had ik niet de moed om me weer te melden bij de receptie met de vraag om een nieuw wachtwoord of een reset van het bestaande wachtwoord dus liet ik het maar zo.
Slecht nieuws voor de thrill- en sensatie-zoekers. Vandaag gebeurt er niet zo heel veel. We gaan naar het zwembad waar we eigenlijk de enige gebruikers van zijn, in de ochtend in ieder geval. Tussen de middag hebben we afgesproken om te gaan lunchen met vriend Gerard die hier is om zijn zoon, die in Portugal woont, te bezoeken. Ik heb daarvoor op goed geluk een restaurantje in Albufeira uitgezocht, buiten het toeristische centrum. Dat blijkt een een schot in de roos! Toeristen zie je hier niet, alleen locals eigenlijk. Wél zo leuk en het eten is erg goed!.
Op de terugweg doen we even de Lidl aan, vullen onze voorraad aan en laat ik een volle bak yoghurt op de stoep voor de deur uit mijn handen vallen. Dat was eigenlijk het hoogtepunt (of dieptepunt) van de dag.
Terug op de camping duiken we nog een keer het zwembad in en beginnen daarna met de voorbereidingen voor ons vertrek morgen.
We gaan morgen een uur vooruit in de tijd! Portugal gaan we verlaten na ruim 3 weken en hopen een mooi plekje, ergens in (de buurt van) Sevilla. SPANJE, te vinden.
De rest van de dag.......
31 Mei 2023 - 19:40
Loes Voogd:
Succes en voor morgen veel veilige km.