14 augustus 2025 ‘Reisdag’ 12 Røsholmstranda
Door: Hans
Blijf op de hoogte en volg Hans
14 Augustus 2025 | Noorwegen, Hønefoss
Een lange dag vandaag. Al vroeg hoorden we allerlei activiteiten rond de verboden (?) plek waar wij stonden.
Nieuwsgierig ging ik om 08.30 uur naar buiten en er bleken er al veel campers verdwenen. Ook op het stuk terrein waar je wél mocht staan.
Onmiddellijk alles zo goed en zo kwaad als het ging ingepakt voor de reis van 100 meter en daar een prachtige plek uitgezocht. We blijven dus nog een dag. Fijn voor ons, minder fijn voor de lezers want we doen niks vandaag behalve lezen en zwemmen op het strand waar de Duitsers hun kuilen weer/nog aan het graven zijn.
De hoogtepunten vandaag zijn het feit dat onze lithium accu geheel gratis door de zon weer is opgeladen en buienradar die meldt dat het hier om 15.40 uur werkelijk gaat hozen terwijl wij om 15.39 uur wat verder onder de luifel gaan zitten ivm de brandende zon. Ook waarschuw ik nog een medelander dat hij beter op het terrein waar wij staan kan gaan staan want etc etc etc
Spannender wordt het vandaag niet …