Dag 15 Porlezza (laatste dag)
Door: Hans
Blijf op de hoogte en volg Hans
17 Juni 2022 | Italië, Piano Porlezza
Typische vakantiedag. Niets moet alles mag. Een wasje, beetje onderhoud, bakkie doen, mijmeren over hoe nu verder.
We doen het voor de verandering dus eens rustig aan te doen in de ochtend. Wel besluiten we dat dit onze laatste dag wordt hier.
’s Middags met M [e-38] M naar de grotten op de fiets via de voor ons linker oever van het meer van Lugano. Is prima aan te fietsen.
We krijgen een zeer uitgebreide instructie van een allervriendelijkste dame die ons vooral op het hart drukt goed naar boven en beneden, en naar links en rechts te kijken en dat te blijven doen.
Wat we vermoeden komt snel uit. Het is namelijk heel erg klein. Stelt helemaal niks voor. We zijn er ook zo uit maar gaan dan nog maar een keer.
Kan ook weer van de bucketlist.
Terug in het het dorpje spoelen we de opgedane indrukken weg in een typisch Italiaans barretje. ‘s Avonds gaan we aan de pizza en sluiten de dag passend af bij de M [e-38] M residence.
Opnieuw bleef nog lang onrustig….