Dag 28 Thuis 22 juni 2019
Blijf op de hoogte en volg Hans
22 Juni 2019 | Nederland, Naaldwijk
De wekker gaat om 04.30 uur en dat doet wel een beetje zeer. Dat zijn we niet meer gewend (luxe probleem, ik weet het). De extra aangeschafte reistassen staan al gevuld en verder hebben we alles al voorbereid. De laatste zaken hebben we maar opgeschreven en vinken we af ander vergeten we die in de haast en de zenuwen want het is natuurlijk wel spannend of de taxi op tijd komt. Nou hij stond om 05.15 uur zoals afgesproken bij de receptie! Geheel in Spaanse stijl sprak de taxichauffeur geen woord Engels, minder dan een beetje noemde hij het zelfs.....Er werd dus weinig gesproken tijdens de rit naar Reus. We waren de eersten op het vliegveld. Het vliegtuig zat aardig vol. Wij hadden een extra stoel gekregen ivm de rugproblemen, zeer attent. De piloot meldde ons dat we een omweg moesten maken vanwege de drukte in het luchtruim. Via Marseille, Zwitserse Alpen, Luxemburg en Zeeland landden we precies 11.30 uur op Schiphol. We zaten bijna voorin en hadden alleen handbagage dus stonden we zo buiten waar we al snel contact hadden met Jos die erin geslaagd was een voor ons hele goeie parkeerplaats te vinden (ook heel erg illegaal maar dat werd even gedoogd) waardoor we ook weer snel op de A4 zaten. Thuis zijn voelt goed, ondanks alles. Ik ga direct stoppen met de medicatie die goed tegen de pijn hielp maar waar ik zo stoned als een garnaal van werd. Het zal gewoon met rust moeten genezen. De kers op de taart vandaag; we zijn over ons huis in Naaldwijk heen gevlogen en Marjoke heeft daar foto’s van gemaakt. Het zit er weer op. Niets dramatisch, we hebben 3 fantastische weken gehad en de laatste week uit kunnen rusten. We hopen wel dat de camper snel hierheen komt want we hebben nu ook geen fietsen en dat is wel heel lastig.Iedereen bedankt voor het volgen en als er nog iemand een fiets te leen heeft?